Skip to content

Business Intelligence Consultant

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 3.000 - € 4.500IT

Functieomschrijving

Business Intelligence Consultant (Eindhoven, 32 tot 40 uur)
Waarde uit data halen, dat is wat jou drijft!


Dit ga je doen

Je werkt altijd met data, uiteraard verschilt het per project wat je doet. De ene keer ontsluit je data en bouw je datawarehouses of dashboards in PowerBI. In een ander project stort je je op het bouwen van een complete BI-oplossing in Microsoft Azure. Waar het om draait is dat je altijd het verhaal achter de data kunt vertellen en dit doorvertaalt naar een goede oplossing voor de opdrachtgever.

Wij vinden het belangrijk dat je doet waar je energie van krijgt. Is dat het geven van een PowerBI workshop? Of werk je liever aan de back-end? Geef het aan, het gaat er bij ons om dat jij lekker in je vel zit en continu in beweging bent met het prachtige Business Intelligence vak.


Je team

Wij geloven in de onbegrensde mogelijkheden van data. De passie om waarde uit data te halen is wat ons drijft! Als dit je aanspreekt, dan zouden we het gaaf vinden dat je ons team komt versterken. Ons team? Dat is de business unit Digital Business, een enthousiast team die gespecialiseerd zijn in Data Integratie, IoT, Business Intelligence en Intelligente Applicaties.


Vereisten

Wat je van ons mag verwachten

  • Leaseauto, laptop en andere zaken waardoor jij je werk overal optimaal kunt uitvoeren;
  • Salaris tussen €3000,00 - €4500,00 per maand;
  • Keuze om 32, 36 of 40 uur per week te werken;
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal
  • Je krijgt een opleidingsbudget om trainingen en cursussen te volgen;

Wat we van jou verwachten

Dat je zo snel mogelijk gaat solliciteren als je de kennis én motivatie hebt om deze rol tot een succes te maken! Je hoort binnen twee werkdagen van ons.


Locatie
Wij hebben kantoren in Eindhoven en Maastricht, maar geven jou de ruimte om te bepalen waar je werkt. Op één van onze vestigingen, bij de klant of thuis. We zijn hier erg flexibel in.

of