Overslaan naar content

Business Intelligence (BI) Consultant - Eindhoven

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 4,5 - € 6.500IT

Functieomschrijving

Business Intelligence (BI) Consultant - Eindhoven
Stay Ahead!


Wat staat jou te wachten?

Je werkt met de nieuwste technologieën aan verschillende projecten waarbij je onze klanten voorop laat lopen. De ene keer ontsluit je data, bouw je datawarehouses of maak je dashboards. Waar het om draait is dat je altijd het verhaal achter de data kunt vertellen en dit door vertaalt naar een goede oplossing voor de klant.

Wij zijn Microsoft Tier-One partner, waarbij je samen met ons altijd in ontwikkeling blijft. Hierbij werk je dus ook met tools als Fabric, Azure SQL, Data Factory en Synapse. Maar ook qua ETL-tooling kun je denken aan Databricks en Data Factory.  Voorop blijven lopen, dat zit in ons DNA.

Hoe ziet je team eruit?

Met ons team geloven wij in de onbegrensde mogelijkheden van data. De passie om waarde uit data te halen is wat ons drijft! Als jij hier energie van krijgt en je enthousiasme word aangewakkerd, dan zouden we het gaaf vinden dat je ons team komt versterken. Ons team? Een enthousiast stel collega's die gespecialiseerd zijn in o.a. AI, Data Integratie, IoT, Cloud Oplossingen, Data Platforms en Intelligente Applicaties.

Vereisten

Wat kun je van ons verwachten?

  • Salaris tussen €4.500,00 - €6.500,00 per maand;
  • Mooie bonusregeling én winstuitkering;
  • Leaseauto, laptop en andere zaken waardoor jij je werk overal optimaal kunt uitvoeren;
  • Keuze om 32, 36 of 40 uur per week te werken met een vast contract;
  • Hybride werkplek en budget voor een thuiswerkplek;
  • Je krijgt een opleidingsbudget om trainingen en cursussen te volgen

Wat verwachten wij van jou?

Dat je zowel de passie als de motivatie hebt om onze organisatie én klanten voorop te laten lopen. Is jouw interesse getriggerd? Dan kijken we met liefde uit naar jouw sollicitatie! Je hoort binnen twee werkdagen van ons.

Locatie
Wij hebben kantoren in Eindhoven en Maastricht, maar geven jou de ruimte om te bepalen waar je werkt. We begrijpen dat in de huidige hectiek flexibiliteit erg belangrijk is. Je kunt daarom ook werken op één van onze vestigingen, bij de klant of thuis. Aan jou de keus!

of