Overslaan naar content

IT Support Engineer

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.000 - € 2.800

Functieomschrijving

IT Support Engineer (Eindhoven, 32 tot 40 uur)

Ben jij een ster in het ondersteunen van eindgebruikers? Geeft het je voldoening om anderen te helpen met soft- en hardware issues? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Niet iedereen begrijpt hoe computers werken. Als Support Engineer sta jij de gebruikers te woord in Jip & Janneke taal. Jouw uiteindelijke taak is om ervoor te zorgen dat de eindgebruiker zo snel mogelijk weer aan de slag kan gaan. De titel omschrijft het al, jij zorgt voor het stuk ‘support' en bent het eerste aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Door jouw IT en communicatie skills heeft iedereen het gevoel dat ze goed geholpen kunnen worden. Ook stel je gebruikersinstructies en documentatie op en werk je continu mee aan het verbeteren van de dienstverlening en de klantbeleving.


Ready, set, stay ahead!

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren ze, vanaf de eerste dag dat je bij Valid komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je je altijd blijft ontwikkelen. Het hoofdkantoor kun je vinden in het mooie Eindhoven en daarnaast hebben ze een vestiging in Maastricht. Er wordt veel aandacht besteed aan kennisdeling, waardoor jij voorop blijft lopen in je vakgebied. Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die je regelmatig zult tegenkomen op borrels en personeelsuitjes.


Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een mbo niveau 3 of 4 diploma IT op zak;
  • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift, zowel in Nederlands als Engels;
  • Je bent leergierig en deinst niet terug voor een uitdaging;
  • Je wordt enthousiast van doorgroeimogelijkheden;
  • Je weet lastige zaken op een leuke en makkelijke manier uit te leggen aan gebruikers.


Wat kan je van Valid verwachten?

Een uitdagende baan bij een ambitieuze ICT-dienstverlener. Valid groeit en ze vinden het belangrijk dat hun mensen meegroeien. Daarom besteden ze veel aandacht aan training en kennisdeling waardoor Valid een koploper is in hun vakgebied.  En verder?

  • Een goed salaris  (tussen de € 2.000,- en €2.800,- bruto per maand, afhankelijk van je vooropleiding, ervaring en kennis);
  • Een laptop en een telefoonabonnement; 
  • Een leaseauto/mobiliteitsbudget;
  • Een opleidingsbudget.


Enthousiast geworden?

Aarzel dan niet en solliciteer!


of